ALTAI TOWER

ALTAI TOWER
Pret : de la 149750 euro
Zona : DUBAI

Detalii :

ALTAI TOWER este un turn cu aspect spectaculos situat in inima Jumeirah Village Triangle (JVT), unde simplitatea este baza viitorului tau fericit. In ciuda designului sau exterior remarcabil, care se imbina perfect cu mediul sau natural, interiorul este de asemenea, proiectat cu intelepciune pentru a se asigura ca arata incantator. In plus, facilitati de clasa mondiala completeaza aceasta cladire, conceputa pentru a satisface gusturile tuturor.

Fiind un proiect de structura rezidentiala cu 26 de etaje de la Tiger Properties, Altai este, de asemenea, o investitie unica de care puteti profita cu un plan de plata flexibil.Pluteti explora acest turn rezervand un tur de realitate virtuala pentru a va alege viitoarea casa ideala, indiferent daca doriti sa investiti in viitorul dumneavoastra sau sa gasiti o casa confortabila.

Locuitorii turnului pot alege diverse facilitati menite sa isi imbunatateasca calitatea vietii. In turnul Altai va puteti relaxa langa piscina in aer liber. va puteti plimba pe pista de alergare si de mers pe jos sau va puteti antrena in sala de sport.

OFERTA LANSARE!

- Termen de finalizare Aprilie 2026

- Plata in rate, direct de la dezvoltator cu ZERO DOBANDA

- Plan de plata 80/20 cu doar 0% avans

- 80% in timpul constructiei, in 32 de rate lunare, direct de la dezvoltator cu ZERO DOBANDA

- 20% dupa predare, in 24 de rate lunare, direct de la dezvoltator cu ZERO DOBANDA

- rata de recuperare a investitiei foarte mare, in aproximativ 10-12 ani

- ZERO taxe sau impozite pe proprietate sau pe veniturile obtinute din chirii