CLOUD TOWER

CLOUD TOWER
Pret : incepand cu 115.000 euro
Zona : DUBAI

Detalii :

The Cloud Tower din Jumeirah Village Triangle (JVT), noile cladiri rezidentiale de la Tiger Properties gazduiesc un amestec larg de apartamente moderne in Dubai. Compusa din 2 turnuri inalte, dezvoltarea are ca scop cautarea unor locuinte sofisticate si premium la o gama accesibila.

Dezvoltarea cu mai multe povesti va oferi in continuare vederi inspiratoare ale zonelor inconjuratoare. In plus pentru beneficiul mai mare al vitorikor rezidenti, facilitatile si finisajele care vor fi puse la ispozitie vor fi unice.

Ideal pentru cei singuri, profesionisti care lucreaza sau cei cu familii, dezvoltarea este orientata spre oferirea echilibrului potrivit in ceea ce priveste securitatea si confidentialitatea. Fiecare aspect al dezvoltarii va preznta o noua dimensiune a vietii in comunitate.

Flancata de atractii majore si cu cartierele cheie de afaceri in apropiere, dezvoltarea poate fi, de asemenea, o obtiune de investitie inteligenta.

Avand un design modern si o arhitectura clasica, dezvoltarea este menita sa ofere tot ce este mai bun. Cu acces direct la o gama larga de magazine, divertisment, agrement, restaurante rafinate si magazine cu amanuntul, va imbunatatii intr-adevar experienta generala de viata.

Pentru cei care doresc sa gasesca un loc care sa ii ajute sa se relaxeze, unitatile rezidentiale din aceasta dezvolatare par o alternativa viabila.